Nyheter

Hippson - Artiklar

Raljerar över VM i allmänhet och hoppryttarna i synnerhet

Expressens sportkrönikör Mats Olsson har hakat upp sig på VM-hästarnas flygresa över Atlanten. Han initierar även redan nu en Jerringpris-debatt där hoppryttare ställs mot unga stavhopparen Armand Duplantis. Och han förvånas över att Malin Baryard Johnsson är uttagen till VM – enligt honom är hon fö ...ii

Wildcard till Ulla Håkanson och Diddy Cool

Ulla Håkanson och Diddy Cool får ett wildcard till Saab International Grand Prix Dressage på Flyinge i slutet av september.

Peder Fredricson ska hjälpa barn i krig

Organisationen War Child, som arbetar med att hjälpa barn i krigsdrabbade länder, går ut med nyheten att ridsportens egna Peder Fredricson är deras nya ambassadör.Ridsport

Dags för etapp 3 i Ridborgarmärket

Dags för tredje etappen av ridborgarmärkestävlingen. Din förening missar väl inte chansen att vara med?
30 september 24.00 ska det vara inskickat hur många ridborgare din klubb har under tredje etappen om föreningen ska ha en chans att vara med.

Vi söker Projektledare

Svenska Ridsportförbundet söker Projektledare
Projektet du kommer att driva är ett treårigt samarbetsprojekt mellan Friends och Svenska Ridsportförbundet som syftar till att stärka unga ledare inom ridsporten och främja ett tryggt klimat i stallmiljön. 

Nationell strategi för hästnäringen

Hästnäringens organisationer, däribland Svenska Ridsportförbundet, har tagit initiativ till en nationell strategi för hästföretagare, och nu finns strategin klar och publicerad. Nationell strategi för hästföretagande är ett vasst och viktigt verktyg i utvecklingsarbetet för hästnäringen.
Bukefalos - Senaste blogginläggen