Nyheter

Hippson - Artiklar

96 procent av de testade KWPN-hingstarna fria från WFFS-genen

I Holland bestämde man sig för att testa de aktiva KWPN-godkända hingstarna för Warmblood Fragile Foal Syndrom (WFFS). Några hingstar testade positivt.

Stort kalas när Bellami fyllde 40 år

Jeanette Olofsson har vuxit upp jämsides med shettisen Bellami, eller "Bami" som hon kallas. Ponnyn kom till Jeanette när hon var ett år och Jeanette var sju. Häromdagen firades Bami med stort kalas då hon fyllde 40 år den 17 maj.

Glock’s Total US bärare av WFFS-genen

Glock har låtit testa samtliga sina hingstar för WFFS-genen och en av dem, Glock’s Total US, har visat sig bära genen.Ridsport

Tyck till om TR 2019

Vad tycker du om förslaget till TR 2019-2020? Fram till och med måndag 25 juni kan du lämna synpunkter på det TR som ska gälla för kommande två-årsperiod. Nytt är att det för första gången finns ett förslag till TR i reining.

Svenska laguppställningen klar

Hoppningens förbundskapten Henrik Ankarcrona har tagit ut ett spännande lag till helgens nationshoppning i Rom, Italien. 
- Det är en del av pusslandet inför VM. Jag försöker testa nya ekipage och ge dem mer rutin, samtidigt som jag vill ha ett slagkraftigt lag på plats.

Skaftö RK söker ridlärare

Skaftö Ridklubb söker ridlärare på deltid.
Bukefalos - Senaste blogginläggen