Nyheter

Hippson - Artiklar

Två unghästar har varit på rymmen i snart tre dygn: ”Tacksam för all hjälp”

Två unghästar har varit på rymmen utanför Falun sedan i onsdags. Trots en stor sökinsats med hjälp av drönare, skallgång och sökhundar är de fortfarande inte hemma. Ägaren Gunilla Jansson berättar om händelsen.

Svensk dominans på NM – blågul ledning i alla lagklasser

Sverige har inlett superstarkt vid NM i fälttävlan i finska Ypäjä. Efter fredagens dressyr är det blågul ledning i alla tre lagklasserna.

Marina Mattsson femma på EM: ”Lätt att glömma att hästen bara är nio år gammal”

Marina Mattsson var ensam svensk i kürfinalen på EM för U25-ryttare i Exloo. Tillsammans med nioåriga Quartermain slog hon till med personbästa och slutade på en femteplats.Ridsport

Sara Algotsson Ostholt i ledning

De svenska VM-ryttarna Sara Algotsson Ostholt och Louise Svensson Jähde slipar i helgen formen vid tyska Hambachs internationella tvåstjärniga fälttävlan. Efter dressyr och banhoppning ligger de etta respektive tvåa.

Svensk dominans på NM

Sverige har inlett urstarkt vid NM i fälttävlan i finska Ypäjä. Efter fredagens dressyr är det blågul ledning i alla tre lagklasserna.

Marina Mattsson femma i EM-finalen

Personligt rekord och en femteplats i EM-finalen för U25-ryttare i dressyr. Marina Mattsson och Quartermain avslutade verkligen mästerskapet på topp.
- Jättekul att få avsluta såhär och extra roligt att sätta personligt rekord på ett mästerskap, säger Marina.
Bukefalos - Senaste blogginläggen