Nyheter

Hippson - Artiklar

Henrik von Eckermann om Mary Lou: ”Hon har gjort fantastiska saker för mig”

Förra året stod Henrik von Eckermann och Mary Lou som segrare i världscupkvalet i Göteborg. Nu är de tillbaka – och ryttaren är sugen på en repris. Men ovissheten kring stoet hänger kvar – han kan ännu inte vara säker på att få behålla henne.

Philippa Landberg vann Sverigeponnyn: ”Min ponny älskar uppmärksamheten”

Det blev en tuff match i finalen av Sverigeponnyn där de unga ryttarna gjorde sitt yttersta för att plocka stilpoäng. Segrande ur striden gick Philippa Landberg med lovorden ”en perfekt ritt”.

Chacanno till Patrick Stühlmeyer

Henrik von Eckermann har framgångsrikt tävlat Chacanno under ett par år men nu splittras ekipaget. Ny ryttare på hästen blir Patrick Stühlmeyer, det skriver World of Showjumping.Ridsport

Philippa Landberg vann Sverigeponnyn

Efter onsdagens semifinal i Sverigeponnyn stod 10 ryttare klara inför lördagens final. Precis som under semifinalen var det ryttarnas inverkan som bedömdes av domarna Karin Martinsen och Helen Feuk. Högst poäng fick Philippa Landberg, segrare i Sverigeponnyn 2018.

Rapport från förbundsstyrelsens möte 16 februari

Förbundsstyrelsen träffades för årets första möte den 16 februari i Stockholm.

Bokslutet för 2017 klart

Svenska Ridsportförbundets bokslut för koncernen visar på ett positivt resultat på 2,6 miljoner kronor för 2017. Det är en fortsättning på den positiva trenden från 2016.
Bukefalos - Senaste blogginläggen